Què és la Brama?


La brama és el so que produeixen els cérvols quan entren en zel. A la tardor, la Reserva de Boumort i alguns punts i boscos de l’Alt Pirineu, són un escenari privilegiat d’aquest espectacle sonor de la natura. Hem de saber, que el cicle d’un cérvol dura exactament un any, o sigui que només entren en zel una vegada en aquest lapse, majoritàriament els cèrvids entren en zel al final de l’estiu, començament de la tardor.

La brama és doncs una crida dels mascles que s’escolta amb molta força en els indrets on habiten i que dona peu a batalles obertes entre mascles per aconseguir les femelles. Els cérvols que habiten en aquestes muntanyes són uns animals majestuosos i durant l’època de la brama molta gent acudeix a presenciar i viure aquesta experiència de veritable ecoturisme. Des de Nòmada Pirineu Republik volem donar a conéixer aquesta activitat a través d’aquesta samarreta i també donant informació sobre les empreses i guies que ofereixen aquest activitat a Boumort i l’Alt Pirineu. 

Vols gaudir d’una autèntica experiència d’ecoturisme?. 

Serveis de guiatge, interpretació i allotjament que et recomanem...

Azkan Mountain Academy 
Sortides amb guia interpret del Parc Natural de l’Alt Pirineu
645 561 922 / 696 542 520

Cesc Capdevila
Guia Intèrpret del Parc Natural l’Alt Pirineu
627 70 62 47

www.cesccapdevila.com

Refugi de Cuberes
Un espai privilegita per viure la Brama al mig de la Reseva de Boumort
Refugi: 973 25 24 39
Reserves: 619 847 866
www.refugicuberes.com

Salvatgines
Guia Intèrpret de la Reserva de Boumort

627 753 205
www.salvatgines.com

Més informació

Apunta't a la llista d'espera T’informarem quan tinguem de nou el producte en estoc. Si us plau, deixa una adreça de correu electrònic vàlida a continuació.
Desplaça cap amunt