La samarreta “Have a nive Bouldering Day” és una col·laboració
entre Nòmada Pirineu Republik i el Rocòdrom de la Seu (Rocko).

Rai Suñé
Un dels tres emprenedors del Rocko de la Seu.
Sempre s’ha dedicat a fer el que més li agrada, escalar. Ha competit des de ben petit, remarcant així resultats com podis nacionals o campió de Catalunya i Andorra.
Escalador de roca, últimament es decanta més per el búlder i ha encadenat diferents blocs de 8è grau.
Actualment es dedica a plasmar els seus coneixements i la seva tècnica a les seves classes d’adults.
També és equipador de vies i blocs. Tant en competicions com en altres rocòdroms.

EL 'ROCKO' DE LA SEU.

 

Entre les muntanyes de La Seu, al centre de la ciutat, trobem el primer i únic rocòdrom modern del Pirineu català. Compta amb un equipament setmanal de blocs, incloent una àmplia varietat d’estils i dificultats. La comunitat del rocòdrom es distingeix per les sortides i activitats que organitzen tant en la natura com en les instal·lacions. Tot i que és un rocòdrom modern, també està dissenyat per aquells que desitgen preparar-se físicament per a qualsevol ascens a la roca, ja que vivim en un paradís de roca. A banda de l’escalada ‘old school’, al rocko s’estilitzen molt els moviments moderns i estils de competició. Al Rocko hi entra l’elit de la federació andorrana i joves promeses dels voltants.
És un espai on escaladors experimentats i novells comparteixen bons moments, i això és el que més ens agrada!
Apunta't a la llista d'espera T’informarem quan tinguem de nou el producte en estoc. Si us plau, deixa una adreça de correu electrònic vàlida a continuació.
Desplaça cap amunt