Sobre nosaltres

Sobre la marca

Nòmada Pirineu Republik

Som una marca de roba que neix i s’inspira al Pirineu. Hi ha moltes maneres de conèixer un territori, de vincular-s’hi, d’entendre com es viu, com s’organitza i com acaba esdevenint comunitat.  Per què no fer-ho a través de com vestim?

NPR és també un quadern on es relaten històries personals, on es difonen projectes i on es descriuen paisatges. Et farem de guies per conèixer valls i pujar cims recòndits. Et facilitarem experiències de projectes que són transformadors per aquestes muntanyes i que representen a totes les que hi viuen. Et descobrirem un Pirineu desconegut. NPR és tot allò necessari per ajudar-te a traduir què vol dir Pirineu.

el projecte

Qui som i què ens mou

Som en Pere Bàscones, la Sara Ibàñez i en David Comella, tres persones inquietes a nivell creatiu i social. Des de Nòmada Pirineu Republik us presentem una sèrie de col·leccions de samarretes fetes amb cotó orgànic i amb tots els segells de comerç just.

Aquest projecte neix fruit de la nostra experiència en el món del disseny i la comunicació i el nostre compromís actiu amb el Pirineu i el seu desenvolupament com a territori, viu i ple d’oportunitats. Apostem per la qualitat, l’autogestió i els valors solidaris. Fem sèries limitades i col·laboracions que difonen aspectes vinculats a la natura, l’esport i la cultura de muntanya, donant suport a projectes locals.

Com a marca, volem generar una comunitat de persones que també ens inspirin i que comparteixin la nostra manera d’entendre la muntanya i el Pirineu. Ser Nòmada vol dir participar de l’entorn d’una manera adequada, saber-lo gaudir amb tota la plenitud, sentir-se lliure acompanyat de bona gent i saber-ne valorar el llegat que ara mateix és a les nostres mans: humà, cultura i natural.  

Nòmada Pirineu Republik també col·laborem amb altres marques locals i projectes socials donant-les-hi visibilitat.

La visió
La missió

els noms

David Comella
DISSENYADOR
Pere Báscones
DISSENYADOR
Sara Ibáñez
DISSENYADORA
Apunta't a la llista d'espera T’informarem quan tinguem de nou el producte en estoc. Si us plau, deixa una adreça de correu electrònic vàlida a continuació.

No fields found, please go to settings & save/reset fields

Desplaça cap amunt