FERA PYRENEES MOUNTAIN GRAVEL

La Fera Pyrenees Mountain Gravel és un projecte de ciclisme que neix des de l’estima al territori on vivim i la voluntat de conservar-lo i compartir-lo.

És una travessa circular que recorre el cor dels Pirineus Centrals.

Pensada per a bicicletes gravel, circula per pistes de terra que s’entrellacen amb petites carreteres i camins asfaltats. A cavall entre la bicicleta de muntanya i la de carretera.

Gravel d’alta muntanya, el territori en marca la seva exigència. Pedala per sobre dels 2.000m d’altitud durant molts trams i arriba a superar els 2.400 metres.

És una ruta pública i gratuïta, que tothom es pot fer seva. Més de 500km i 13.000mD+, amb diverses alternatives i opcions per adaptar-la a totes les necessitats.

Recorre muntanyes vives i habitades des de fa milers d’anys, modelades per la ramaderia extensiva i l’aprofitament dels recursos naturals. Zona de frontera, batalles i exilis. Terra amb un gran i divers llegat cultural, on algunes de les seves tradicions són Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Un territori que acull grans espais naturals i salvatges, molts d’ells protegits, on
destaquen el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de St. Maurici i el Parc Natural de l’Alt Pirineu.

Un projecte respectuós amb els ecosistemes i les societats que l’acullen, accessible amb tren i que promou accions de compensació pel CO2 generat.

Uns Pirineus per descobrir sense pressa, amb respecte i gaudint cada pedalada, amb la voluntat de no deixar empremta i on cada ciclista passi a formar part del paisatge.

 

Més informació, tracks i llibre de ruta a: 

www.feragravel.com
@feragravel

PASSAPORT DE LA FERA


Què és?

 

El Passaport de la Fera és un cròtal d’oví amb numeració individualitzada.
És una manera de col·laborar amb la Fera Pyrenees Mountain Gravel i consumir local.

Com funciona?

 

Presentar aquest Passaport a qualsevol dels establiments col·laboradors. Els CAUS DE LA FERA  permetrà gaudir de serveis i ofertes al seu portador.
És un Passaport individual i solament es pot utilitzar una vegada a cada establiment.
Posteriorment, podeu fer servir el cròtal com a clauer.PRODUCTES NÒMADA PIRINEU REPUBLIK

Et presentem les samarretes de Nòmada Pirineu Republik vinculades al món de la bici

Amb la col·laboració de:

Desplaça cap amunt