FERA PYRENEES MOUNTAIN GRAVEL

La Fera Pyrenees Mountain Gravel és un projecte de ciclisme que neix des de l’estima al territori on vivim i la voluntat de conservar-lo i compartir-lo.

És una travessa circular que recorre el cor dels Pirineus Centrals.

Pensada per a bicicletes gravel, circula per pistes de terra que s’entrellacen amb petites carreteres i camins asfaltats. A cavall entre la bicicleta de muntanya i la de carretera.

Gravel d’alta muntanya, el territori en marca la seva exigència. Pedala per sobre dels 2.000m d’altitud durant molts trams i arriba a superar els 2.400 metres.

És una ruta pública i gratuïta, que tothom es pot fer seva. Més de 500km i 13.000mD+, amb diverses alternatives i opcions per adaptar-la a totes les necessitats.

Recorre muntanyes vives i habitades des de fa milers d’anys, modelades per la ramaderia extensiva i l’aprofitament dels recursos naturals. Zona de frontera, batalles i exilis. Terra amb un gran i divers llegat cultural, on algunes de les seves tradicions són Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Un territori que acull grans espais naturals i salvatges, molts d’ells protegits, on
destaquen el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de St. Maurici i el Parc Natural de l’Alt Pirineu.

Un projecte respectuós amb els ecosistemes i les societats que l’acullen, accessible amb tren i que promou accions de compensació pel CO2 generat.

Uns Pirineus per descobrir sense pressa, amb respecte i gaudint cada pedalada, amb la voluntat de no deixar empremta i on cada ciclista passi a formar part del paisatge.

 

Més informació, tracks i llibre de ruta a: 

www.feragravel.com
@feragravel

PASSAPORT DE LA FERA


Què és?

 

El Passaport de la Fera és un cròtal d’oví amb numeració individualitzada.
És una manera de col·laborar amb la Fera Pyrenees Mountain Gravel i consumir local.

Com funciona?

 

Presentar aquest Passaport a qualsevol dels establiments col·laboradors. Els CAUS DE LA FERA  permetrà gaudir de serveis i ofertes al seu portador.
És un Passaport individual i solament es pot utilitzar una vegada a cada establiment.
Posteriorment, podeu fer servir el cròtal com a clauer.


Samarreta de la Fera


Us presentem també la samarreta oficial de la Fera.

PRODUCTES NÒMADA PIRINEU REPUBLIK

Et presentem les samarretes de Nòmada Pirineu Republik vinculades al món de la bici

Amb la col·laboració de:

Apunta't a la llista d'espera T’informarem quan tinguem de nou el producte en estoc. Si us plau, deixa una adreça de correu electrònic vàlida a continuació.
Desplaça cap amunt