Termes i condicions de venda

Les presents condicions generals s’apliquen, sense restricció ni cap reserva, a les vendes realitzades per Nòmada Pirineu Republik (representant legal: Gisca Projects SL CIF B64951973  i adreça a Plaça Sant Eloi 1, baixos 2-25.560 – Sort (Lleida),, als clients que adquireixin els productes posats a la venda a través de la pàgina web. Les vendes a distància estan regulades per la legislació espanyola vigent en la matèria. Aquestes condicions generals de venda són accessibles en tot moment des de la pàgina web i prevaldran sobre qualsevol altre document amb el qual es contradiguin, sense perjudici del que disposi la legislació vigent. La validació de la comanda pel client suposa l’acceptació sense reserves de les presents condicions generals de venda. En cas de ser modificades aquestes condicions generals de venda seran vinculants per a totes les compres realitzades amb posterioritat a la seva publicació en el lloc web.

Registre com a client

Per realitzar la comanda és necessari que l’usuari, prèviament o en el transcurs de la comanda, es doni d’alta com a client, per al que serà conduït a una pàgina perquè ompli tota la informació necessària per obrir-se un compte si es tracta d’la primera comanda , o perquè s’identifiqui si ja és titular d’un compte de client. La informació necessària per obrir un compte és: nom, cognoms, adreça de facturació, número de telèfon, adreça de correu electrònic, nom d’usuari i contrasenya

Productes

Tots els productes de roba són nous, i van presentats en el seu embalatge o precinte original. El color de tots els productes es pot visualitzar en la imatge del producte. A causa de la visualització de la color en el monitor i depenent de la configuració de la mateixa poden existir variacions de color pel que fa a la realitat. No podrem acceptar canvis o devolucions pel fet que el color no sigui exactament el mateix que s’esperava. Només s’acceptaran devolucions si un producte arriba en mal estat a causa de problemes de fàbrica o problemes amb el transport o si és defectuós.

Preus

Els preus s’expressen en EUROS, impostos inclosos, i no inclouen despeses d’enviament ni, excepte indicació expressa en contrari en algun producte concret. Els preus exposats podran ser revisats i modificats si les condicions ho requereixen en qualsevol moment. Els productes estan disponibles per a la venda fins a final d’existències. Els productes es serveixen segons tarifes en vigor en la pàgina web en el moment de l’registre de la comanda.

Formes de pagament acceptades

a) Transferència o ingrés en compte b) Pagamente amb bizum b) Pagament amb targeta Aquesta és l’opció de la passarel·la de pagament amb targetes Visa, Visa Electron, MasterCard i Maestro. (En breu disposarem també de pagaments a través de PayPal, G-Pay i Apple Pay)

Canvis o devolució

Un cop realitzat el pagament de la seva comanda suposa la confirmació de la mateixa i no podrà ser modificat pel que fa a talla, colors, quantitat o estampació. Disposa de 15 dies, des de la recepció de la comanda per canviar o retornar qualsevol article en mal estat o deteriorat. En cas de devolució per algun tipus de defecte del producte, els ports aniran a càrrec nostre, però en cas de bescanvi el cost de l’enviament aniria a càrrec del comprador/a. És important per tant comprovar bé les talles a partir de la GUIA DE TALLES SEGÜENT A LES SAMARRETES I LES DESSUADORES ESTÀNDARDS (EN ALTRES MODELS CONSULTEU LA PESTANYA DE TALLES): Excepte prova en contra, s’entendrà que els productes són conformes amb el pressupost i factura remesos per correu electrònic sempre que compleixin tots els requisits que s’expressen a continuació:
  • S’ajusten a la descripció realitzada a la botiga online i tenen la qualitatdel producte descrita a la corresponent fitxa del producte.
No s’accepten devolucions de:
  • Peces o articles tacats i / o rentats.
Per tramitar un canvi o devolució FES CLICK AQUÍ Si voleu comprovació de talles, colors o qualitats poseu-vos en contacte amb nosaltres perquè puguem assessorar-abans de confirmar la seva comanda.

Terminis de lliurament

El termini de lliurament varia entre 1-3 dies (a banda del que trigui l’enviament de manera extraordinària), depenent de la temporada pot incrementar-se en algun dia més. També es dona l’opció de recollir el producte sense cap càrrec d’enviament, i  prèvia comanda online, a l’adreça d’Espai Nòmada: Plaça Sant Eloi 1, baixos 2 de Sort. 

Enviaments o recollida en Botiga

En el moment de tancar la comanda i fer el pagament pots seleccionar el mètode d’enviament. En aquests moments l’enviament de les tots els nostre productes (excepte productes de projectes amb els que col·laborem) el fem a través del servei de Correos, hi ha dos possibilitats NORMAL (GRATUÏT EN LA MAJORIA DE CASOS) o PREMIUM (amb un petit cost addicional per la urgència). També tens l’opció de passar a recollir la teva comanda per l’oficina de Sort, a Espai Nòmada: Plaça Sant Eloi 1, Baixos 2 de Sort (Lleida-Pallars Sobirà) a cost 0.
 
Enviaments de samarretes i dessuadores per separat NORMALS: 4,5€ a través del Servei de Correos. Arriba en uns 2-3 dies laborables amb codi de localització del paquet. • Enviaments URGENTS (PREMIUM) a tota la península, Balears i Canàries  5 € pel Servei de Correos. Arriba en uns 1-2 dies laborables amb codi de localització del paquet
ELS PREUS PODEN TENIER VARIACIONS EN FUNCIÓ DEL PES, APLICABLES A PRODUCTES AGRUPATS I ESTAN SUBJECTES A CANVIS DE TARIFES DE CORREOS. ENVIAMENT GRATUÏT: ELS PRODUCTES DE LES DARRERES COL·LECCIONS TENEN TOTS L’ENVIAMENT GRATUÏT INCLÒS PER QUALSEVOL AGRUPACIÓ DE PRODUCTES, PERÒ SI S’AFEGEIX A LA COMANDA UNA PEÇA QUE NO TINGUI L’ENVIAMENT GRATUÏT LLAVORS ES CARREGARÀ EL PREU D’ENVIAMENT NORMAL O URGENT. EN AQUEST CASOS NOMÉS S’ACONSEGUIRÀ LA GRATUITAT DE L’ENVIAMENT EN COMANDES IGUALS O SUPERIORS A 80€. OPCIÓ D’ENVIAMENT PREMIUM PER ENVIAMENTS GRATUÏTS: Per tots aquells productes que tenen l’enviament gratuït (l’enviament normal) també hi ha la opció de escollir enviament premium per només 2€ addicionals.

Estoc i cancel·lació de comandes

Totes les comandes estan subjectes a la disponibilitat dels productes. Si es produïssin dificultats pel que fa a el subministrament de productes o si no queden articles en estoc, li reemborsarem qualsevol quantitat que pogués haver abonat o se li comunicaria el temps d’espera per reposició d’estoc.
En cas de que el client vulgui cancel·lar la comanda, aquesta es podria efectuar a través del compte d’usuari sempre i quan no hagi estat ja completada i enviada.

Reemborsament

En cas de retorn de la peça i sol·licitud de reemborsament per alguna de les causes descrites anteriorment, aquest es farà al mateix num. de compte del client des del que s’hagi fet el pagament.

Seguretat i Protecció a compradors

A la web de Nomada Pirineu Republik utilitzem un certificat SSL per poder garantir la seguretat dels compradors/es pel que respecta a les seves dades. Les sigles SSL provenen de el terme anglès “Secure Socket Layer”, en espanyol “Zona de Connexió Segura”. Les botigues en línia com la nostra amb certificat SSL utilitzen un xifrat per a realitzar transaccions privades. D’aquesta manera tots els missatges transmesos han de passar un control intern per a la integritat de les dades. Com saber que és un entorn web segur? Cuando cualquier web tiene un certificado SSL, en la barra de navegación del navegador aparece un candado verde cerrado y además la URL de la web comienza por “https” es decir se añade una S a la antigua dirección “http”. Per més informació sobre aspectes legals i política de privatesa, consulta les respectives pàgines: Avís legalpolítica de privatesa i política de galetes o cookies

Consell de Rentat

Per una bona conservació de la roba i dels dissenys us aconsellem:
  1. Rentar en aigua freda (màxim 30º) donant la volta al producte deixant el disseny a l’interior.
  2. No utilizar assecadora i estendre les peces de roba al revés.
  3. Planxar el producte al revés o amb un drap a sobre, a temperatura baixa i sense vapor.
Apunta't a la llista d'espera T’informarem quan tinguem de nou el producte en estoc. Si us plau, deixa una adreça de correu electrònic vàlida a continuació.

No fields found, please go to settings & save/reset fields

Desplaça cap amunt