Disseny ‘NORDALKADI’. Refugi del Prat d’Aguiló

Darreres publicacions

Aquest estiu hem encetat una nova col·laboració amb el refugi del Prat d’Aguiló, situat a 2.040m d’alçada i a la cara nord del Parc Natural del Cadí-Moixeró. Un entorn on han crescut esportistes com Kilian Jornet i Jessed Hernandez, on va néixer la ruta Cavalls del Vent i font d’inspiració del pintor Pablo Picasso.

Nordalkadi és un joc de paraules entre cara nord i “al-kadi”. En etimologia arabesca “al-kadi” significa el jutge o el que dicta la llei, com la propia muntanya. La serra del Cadí antigament es percebia com a una muralla infranquejable que podia impedir els atacs de les tropes invasores.

El trencalòs, guardià ancestral de les muntanyes que quan es deixa veure surt a sobrevolar majestuosament el prat, és l’element clau que conforma el símbol del refugi.Així doncs, el Refugi Prat d’Aguiló configura un vincle d’unió entre persones amants de la natura, adeptes als esports de muntanya o persones interessades per la història del nostre país.

 

La Núria Picas al refugi de prat d’Aguiló.                               Jordi Sabater, la Nuria Brichfeus i Jessed Hernandez.

Comparteix
Apunta't a la llista d'espera T’informarem quan tinguem de nou el producte en estoc. Si us plau, deixa una adreça de correu electrònic vàlida a continuació.
Desplaça cap amunt