Informació sobre Newsletter

El consentiment per rebre newsletters de la marca Nòmada Pirineu Republik comporta el següent drets i cessions:

  1. Gisca Projects SL gestionarà les seves dades personals segonsLa legislació aplicable en matèria de protecció de dades és el Reglament General de Protecció de Dades 2016/679 (RGPD) i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals (LOPDGDD), que adapta i desenvolupa el RGPD en l’àmbit estatal.
  2. Gisca Projects SL en cap cas compartirà les dades personals amb tercers ni les comercialitzarà.
  3. La finalitat de gestió d’aquestes dades es poder-li enviar newsletters de la marca Nòmada Pirineu Republik amb certa periodicitat i també ofertes o avantatges personalitzades en funció de les interessos recollits al formulari de subscripció.
  4. L’acceptació suposa la legitimació per part de Gisca Projects per fer fer l’us esmentat segons el punt 3.
  5. El termini de conservació de les dades està limitat a l’activitat en el termes actuals d’enviaments de newsletter i per tant s’informaria davant de qualsevol canvi.
  6. L’interessat sempre tindrà accés, dret de rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat i oposició. Podrà donar-se de baixa directament des de els links que així ho permeten a cada enviament i per qualsevol altra questió es podrà posar en contacte amb Gisca Projects a través de l’email:

 

Apunta't a la llista d'espera T’informarem quan tinguem de nou el producte en estoc. Si us plau, deixa una adreça de correu electrònic vàlida a continuació.

No fields found, please go to settings & save/reset fields

Desplaça cap amunt