La Pica és també una cervesa artesana

Darreres publicacions

Quan vam iniciar el projecte de marca Nòmada Pirineu Republik, la samarreta dedicada a la Pica d’Estats va ser una de les nostres primeres apostes. El cim de la Pica a més de tenir tot el simbolisme com a sostre de Catalunya és també un cim que ens enamora i que representa el territori més salvatge i autèntic del nostre Pallars. Aquella samarreta va inaugurar la sèrie “Cims” i amb ella volíem donar a conèixer cims emblemàtics i fomentar la seva descoberta amb alguna ressenya. Després va venir el Montardo i el Montsent de Pallars…

En que no sabíem llavors és que un temps després naixeria el projecte de CimsBeer (ubicat a Alins, Pallars Sobirà) i aquella samarreta va servir d’inspiració per al Miquel i el Manel que ens van demanar col·laborar i encarregar-nos de la imatge d’una proposta de cervesa IPA que també la van batejar amb el nom de la Pica, una cervesa d’alta muntaya amb caràcter.

El projecte ha funcionat molt bé i la Pica es ven en ampolla i llauna i ja estem col·laborant amb ells pensant en la propera cervesa amb nom de Cim… s’admeten apostes.

Més informació a https://cimsbeer.com/

Comparteix
Apunta't a la llista d'espera T’informarem quan tinguem de nou el producte en estoc. Si us plau, deixa una adreça de correu electrònic vàlida a continuació.
Desplaça cap amunt